Banyak Juga Penyanyi-Penyanyi Yang Pernah Berkolaborasi Dengan Punch

1. Onew SHINee

Amat romantis serta pula terdengar amat emosional, dalam lagu yang bertajuk“ Way” ini, Onew yang ialah member dari tim SHINee ini mengajak Punch buat bekerja sama dalam mengantarkan lagu Way ini.

2. Loco

Ialah lagu OSt dari drama terkenal“ Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, Punch bersama dengan Loco bekerja sama buat mengantarkan OST yang terdengar riang yang bertajuk“ Say Yes”. Lagu ini ialah alha satu lagu OST yang amat terkenal.

3. Moonbyul MAMAMOO

Sedang ialah lagu yang serupa ialah lagu bertajuk“ Say Yes” yang jadi lagu OSt dari drama“ Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”. Kali ini Punch bekerja sama dengan Moonbyul MAMAMOO buat mengantarkan lagu ini.

4. Stay With Me

Kali ini bekerja sama dengans alah satu member dari boy tim EXO, Punch bersama dengan Chanyeol EXO bekerja sama buat bawa kan lagu OST dari drama terkenal“ Goblin”. Jadi salah satu drama yang terkenal, Punch bersama dengan Chanyeol mengantarkan lagu OST bertajuk“ Stay With Me”.

5. Go Away Go Away

Balik bekerja sama dengan Chanyeol EXO, kali ini Chanyeol serta Punch bekerja sama dalam lagu OST dari drama“ Dokter. Romantic 2”. Dalam drama ini, mereka ber 2 mengantarkan lagu OST yang bertajuk“ Go Away Go Away”.

6. Everytime

Tidak bersama Chanyeol, kali ini Punch bekerja sama dengan member EXO yang lain ialah Chen buat mengantarkan lagu OST yang tidak takluk terkenal dengan lagu OST yang lain ialah OST yang bertajuk“ Everytime”. Lagu ini ialah lagu OSt dari drama yang bertajuk“ Descendant of The Sun” yang amat terkenal.

7. Love Del Luna

Bekerja sama bersama salah satu member NCT bernama Taeyong, Punch mengantarkan lagu OST dari drama terkenal“ Penginapan Del Luna”. Dalam drama ini, Punch bersama dengan Taeyong membawakn lagu OST bertajuk“ Love Del Luna”.

8. Another Day

Sedang ialah lagu OST dari drama“ Penginapan Del Luna”, kali ini Punch bekerja sama dengan Monday Kiz buat bawa lagu OST yang bertajuk“ Another Day”.

9. I’ meter Jealous

Kerap terdengar dalam drama, lagu yang bertajuk“ I’ meter Jealous” ini ialah lagu yang dibawakan oleh Punch bersama dengan Kim Min Jae.